LOKACIJE

 

RANCH KURILOVEC

Boho, country ili vintage stil na prekrasnom ranču u Velikoj Gorici oduševit će sve zaljubljenike u prirodu. Ranč prima do 200 uzvanika, a uz svadbu na otvorenom ranč nudi i barnwedding halu za svadbu u zatvorenom.

 

KURIJA BARAČ

Bajkovito imanje kraj dvorca u Sv. Ivanu Zelini uz Alterin šator pretvara se u bajkovitu svadbenu lokaciju koja prima neograničen broj uzvanika.

KLUB ŠUMICA

U netaknutoj prirodi u Sesvetama, smjestio se novi prostor za privatne i korporativne evente, Klub Šumica. Kombinacija vanjskog okruženja i modernog unutarnjeg prostora, gdje dominiraju prirodni materijali, savršen je prostor za vjenčanje iz snova i tulum do jutra.

GARDEN BREWERY

U opuštenoj atmosferi zagrebačke pivnice, The Garden Brewery, možemo organizirati urbane svadbe unutar prostora ili na otvorenom s kapacitetom do 150 uzvanika.

 

 

LAUBA

Industrijski prostor blizu zagrebačke Ilice nikad ne prestaje oduševljavati, a svadbena je kulisa iz snova za mnoge mladence s kapacitetom do 300 uzvanika.

 

 

KUGLANA

Intiman prostor smješten u šumi Grmoščica tvori prekrasnu lokaciju za manji svadbeni tulum s 50-100 uzvanika.

 

STUDIO WEDDINGS & EVENTS 

Novouređeni studio Nebo u Jadran filmu prilagođen za urbana vjenčanja i evente, otvara svoja vrata za događanja do 100 uzvanika.

 

 


Povezano