Mjesto radnje za Journalov Destination Christmas bila je monumentalna Lauba, koja je na jednu večer pretvorena u najljepšu blagdansku bajku i ‘dinner venue’ koji je već na prvi pogled plijenio poglede i oduzimao dah svih okupljenih.
Nakon vremena za aperitivo u kojem smo uživali uz glazbene klasike u izvedbi Marka Tolje, uzvanici su imali priliku zauzeti svoje mjesto za velikim community stolovima koji su se protezali duž čitave Laube i uživati u autorskim delicijama uvijek kreativnog tima Zvona Cateringa.
Kako je party bio održan na Božić, delicije su bile vrlo domaće, tu se osim domaćih peciva našlo i Božićnih kuglofa, kolača, voća, torti u režiji Zvona.
Naravno, neizostavni dio Božića bili su i sitni domaći kolači.
Za glavno jelo, gosti su uživali u fileu od grdobine i pireu od boba.
Nakon glavnog jela, osim već spomenutih slavnih sitnih kolača, bili su tu kuglofi i razne torte kao što je babuška, naš signature cake.