Svadbeni party na visokim barskim stolovima

Vjenčanja

Industrijski stil svadbenog party-a na barskim stolovima, trend je koji nas je oduševio.

Mnogi mladenci preferiraju već dobro poznati industrijski stil i žele ga na svojoj svadbenoj proslavi.

Baš smo taj stil ukomponirali u jedinstvenu prezentaciju i konzumiranje hrane na barskim stolovima. Nesvakidašnje, rekli bi, međutim ovaj stil idealan je odabir za one mladence koji ne žele klasičnu formalnu svadbu ali pak žele zadržati dozu glamura. Svadbeni party gdje gosti imaju više prostora za ples i druženje, a konzumiraju svadbenu večeru na visokim barskim stolovima i stolicama.

 

Dozu elegancije postigli smo zlatnim priborom za jelo i dekorativnim detaljima te nježnijim tkaninama – odličan način za ublažiti hladnoću metala koji je uz ciglu i drvo baza industrijskog stila.

Slatki stol poslužen je također na visokom stolu u formi modernijeg švedskog stola, a boje koje su se preljevale kroz deserte dodale su veselu notu cijelom prostoru.

26 (1 of 1)
16 (1 of 1)

Od mini torta s biserima, macaroonsima i cvijećem, do cup cakesa i monoporcija – svaka slastica pričala je svoju priču, a gosti se na ovaj način njima mogu posluživati tokom cijele večeri.

slatki stol
Macaroons
44 (1 of 1)
51 (1 of 1)
53 (1 of 1)
49 (1 of 1)
DSC_2707

Ispod slatkog stola smo na zanimljiv način osmislili kutak za darivanje gostiju, koji tokom proslave može izgledati i kao dekoracija.

 

Slična događanja