Journalov božićni party u raskošnoj Preporodnoj dvorani
Korporativni eventi
Dugo iščekivani božićni party lifestyle magazina Journal, ove se godine odvio u prekrasnoj Preporodnoj dvorani Narodnog doma na Gornjem gradu.
Party je okupio mnoga poznata lica i zvučna glazbena imena poput Petra Graše, Matije Cveka, Nike Turković, Saše Lozara i Lu Jakelić koji su zabavljali publiku do dugo u noć. Tema ovogodišnjeg party-a je bila ‘Winter Wonderland’ te je cijeli prostor bio uređen u zimskom ozračju.


Imali smo čast prisustovati ovom partyu na najljepši i najdraži nam način – pripravljanjem i posluživanjem najukusnijih specijaliteta s našim potpisom.
Goste smo ispred same dvorane dočekali s Raw barom uz kamenice na ledu, zatim teriyaki kozicama s crnim sezamom, kozicama s cherry rajčicama i čilijem, gazpachom od crvene i žutim cherry rajčicama te Pikanterima.




Unutar preporodne dvorane, uzvanike smo posluživali ukusnim finger food zalogajima, a na tri bogata desertna stola poslužili smo tematske slastice.


Uživalo se u ukusnim slanim zalogajima poput terrine od lungića i pistacija u lisnatom tijestu, charcuterie mini board s roastbeefom, kukuruznih klipića, kuhanog dimljenog sira i mini rajčice, lungića mariniranog i serviranog na biskvitu od cikle, crostina s pršutom, brie sirom, brusnicama, kaparima, bosiljkom i reduciranim balsamicom te peking duck steamed bunsa.




Poslužili smo i drvene plate sa sirevima, maslinama i džemovima, sunce od lisnatog tijesta, dimljenog lososa, kopra i krem sira, domaće pecivo raznih oblika, grisine i krekere.
Teško je bilo odoljeti slasticama, a ovo su samo neke od posluženih: kuglof od mrkve s kremom od mascarponea, lemon curd torta s meringom, kuglof s čokoladom, pistacijom i brusnicama, pavlova i winter pavlova sa šipkom i pistacijom, mini čokoladni kuglofi s bijelim icingom i batonnes od čokolade i naranče na štapiću, gingerbread cookie bor i kućica, ultimate čokoladna torta, novogodišnja rolada od kokosa te Oreo cheesecake u čaši.

















Osim slatkih stolova, naše je osoblje posluživalo mini slatke zalogaje u obliku flying servisa – puslice, cake pops s bijelom čokoladom, libzeri na štapiću, bijeli mignoni, whoopy cookie, raspucanci, praline, macaroons.




Poslužili smo i corner s pršutom San Danielo koji se rezao na licu mjesta te Grana padano sirom.
Ovo je zasigurno bio jedan od dražih nam projekata, na kojem smo pokazali raznovrsnost i stručnost u pripravljanju najukusnijih slanih i slatkih delicija i fenomenalan party u organizaciji Journal-a i agencije Alert.
Photo: Zvona catering, Sanja Tušek, Matija Vuri, Niko Goga, Dino Šertović.