TOPLO i glavno
Pureći svitak Paris s rikulom, slatkom feferončinima i slaninom, domaći kroketi – Pljukanci s lungićem i gljiva – Spicy ražnjići od otkoštenog zabatka sa Stir&Fry povrćem (mrkva, mlade zelje) s kikirikijem i mladim lukom servirano na riži – Garnirana plata: ćevapi, pileći ražnjići, šestinski ražnjići, povrće na žaru -Mini zagrebački od piletine, domaći kroketi – Mini hamburgeri od juneće pljeskavice, mozzarelle, rajčice i zelene salate – Orecchiette sa sušenim rajčicama, rikulom i pršutom – Puretina Wellington, rostirano povrće (batat, koromač, buća, cikla, ljubičasti luk…) – Lignje punjene rižom i pršutom, blitva na dalmatinski – Spare ribs, krumpir kriške s korom – Pljukanci s lososom, porilukom, mladim lukom – Dalmatinska pašticada, domaći njoki – Porchetta, rostirano povrće – Garnirana plata: lungić obložen slaninom, suđukice, ražnjići od otkoštenog zabatka, povrće na žaru- Teleći medaljoni s pršutom i kaduljom, fuži – Lungić ala Stubica, fuži – Pureći rollatini punjena s mozzarellom, sušenim rajčicama i špinatom na žaru, domaći njoki sa šalšom – Marinirana teleća prsa, gratinirani krumpir – Burgeri od lososa, s povrće, dipom od kopra – Istarski pljukanci s žgvacetom od teletine – File brancina, krumpir s povrćem iz pećnice -Fuži s junećim raguom – Burger pull pork s coleslaw salatom – Pohani lungić punjen šunkom i sirom, povrće