Svadbeni catering na tri jedinstvene lokacije

RANCH KURILOVEC

Imanje za ležeran rustikalni ili boho svadbeni stil za svadbu do 150 uzvanika, Ranch Kurilovec je prava lokacija! Nalazi se u okolici Velike Gorice i predivno je mjesto za svadbe na otvorenom. Imanje se sastoji od kuće, natkrivenog prostora za bend/DJ-a i plesanje, otvorenog prostora gdje se smještaju stolovi, natkrivenog prostora za postavljanje stola s hranom te plantaže s konjima. Novost je barnwedding hala – zatvoreni prostor za vjenčanja koji može primiti do 200 uzvanika.  Svoj upit za boho wedding party pošaljite ovdje.

KURIJA BARAČ

Glamurozna svadbena idila u povijesnoj Kuriji Barač! Ako ste oduvijek sanjali o dvorcu i dozi glamura na vlastitom vjenčanju, oduševit ćete se ovom lokacijom i svadbenim prostorom u Donjoj Zelini. Pobrinut ćemo se za uređenje stola, personalizirani jelovnik, šator i rezervaciju ovog prekrasnog posjeda za vašu savršenu svadbenu bajku. Odaberite jelovnik prema svojim željama i uživajte u povijesnom okruženju i prirodi. Svoj upit pošaljite ovdje.

THE GARDEN BREWERY

Sada već poznato ime za sve ljubitelje domaćeg piva, ali i jedinstveni prostor u kojem rado organiziramo svadbene tulume, unutar pivnice ili na otvorenom, a sve u industrijskom okruženju i opuštenoj atmosferi koja nikad ne izostane. Ovaj prostor prima do 150 uzvanika, ovisno organizira li se svadbena proslava unutar ili van prostora, a ako ste se pronašli u ovom prostoru svoj upit za svadbeni catering možete poslati ovdje.

Ostali postovi