Kako odabrati svadbeni stil posluživanja jela?

Hrana može odigrati važnu ulogu u svakom eventu, a posebice ako se radi o hrani na vjenčanju. Osim odabira ukusnog svadbenog menu-a o kojem će se sigurno pričati, važno je odabrati i adekvatan način posluživanja jela kako bi opušteno uživali u druženju sa svojim najdražima.

Važno je poznavati profil gostiju na svadbi, kompletan svadbeni stil, kakve su preferencije mladenaca i stil dekoriranja kako bi se odredio najbolji način posluživanja na samoj svadbi. Donosimo vam savjete kako odabrati najbolji i benefite svakog stila kako bi na svom vjenčanju što lakše odabrali onaj koji odgovara baš vama!

Plated style [tzv. teller – posluživanje svakom pojedinačnom gostu za stol]

Ako planirate luksuzniji stil i formalniju svadbu s obaveznim sjedećim mjestima,  želite zadiviti goste predivno dekoriranim i ukusnim jelima i vizija vam je da gosti ne moraju posezati za hranom do švedskog stola, ovaj je stil idealan za vas. U našem teller menu-u pronaći ćete više izbora predjela, glavnih jela i deserta koje ćemo poslužiti svakom gostu zasebno. Kod ovog stila treba pak imati na umu na ograničenje kod vrsta jela.

_DSC8638
Zvona catering

Shared wedding menu [ovali]

Nešto moderniji način posluživanja hrane koji mnogi mladenci preferiraju. Hrana je poslužena na ovalima na stolu, a gosti se sami poslužuju s njih te mogu sami odabirati količinu svoje porcije. Još jedan benefit je da je u ovom stilu omogućeno više izbora jela.
S ovakvim stilom posluživanja treba pripaziti na dekoraciju stolova, pa ukoliko želite neku veću dekoraciju koja zauzima puno površine stola, ovali nisu najbolja opcija jer zauzimaju mjesto za stolom.

Buffet style [švedski stol]

Švedski stol svima je poznat – moderan i praktičan način posluživanja hrane na zasebnom stolu koji omogućuje veću raznolikost predjela, glavnih jela ali i deserta. Prigodan za opuštenije svadbene proslave, gdje se gosti mogu sami posluživati više puta tokom večeri, birati razna jela i svoje porcije ali hodati i družiti se s ostalim gostima dok jedu.

_DSC8676_2
20181208_192120

Koji god stil odabrali, mi ćemo ponuditi prigodan i ukusan menu u kojem će svi uživati, a koji će vam ostati u sjećanju još dugo, dugo nakon vjenčanja.

Ostali postovi