32 cateringa u samo jednu danu

Znamo kako pripremiti spektakularni božićni domjenak

Božić je sve bliži, a s njim i tradicionalni božićni domjenci kojima se slavi kraj uspješne poslovne godine u mnogim poduzećima.

Ako je vaš zadatak planiranje ovakvog domjenka, vrijeme je da sada krenete u realizaciju. Za kvalitetan božićni domjenak potreban je adekvatan prostor;  to može biti neki od atraktivnih lokacija u Zagrebu poput primjerice Laube ili pak vaši prostori unutar poduzeća.

Jedna od najvažnijih stavki je organizacija ukusne hrane, koja je nerijetko centar okupljanja uzvanika. Svi pamte ukusnu hranu na domjencima, zato je važno da angažirate visokokvalitetan i iskusan catering. Uz catering dobit ćete i prikladnu dekoraciju koja će dodatno pojačati božićni ugođaj.

Uz 1.800 domjenaka godišnje i posluženih 100.000 uzvanika po godini stekli smo veliko iskustvo u organizaciji božićnih domjenaka, a samo njih u prosincu brojimo čak 290, dok je rekord 32 cateringa u samo jednom danu.

Bogata ponuda finger fooda, tradicionalnih narezaka, toplih jela, slastica, snackova i atraktivnih pića upotpunit će svaki božićni domjenak. Svaki vaš zahtjev, bio on neobičan ili jednostavan ispunit ćemo kreiranjem personaliziranog jelovnika i načinom serviranja – od jela i deserata u čašicama, na štapićima, u neobičnim žlicama i bowl food-a do tradicionalnih jela.

Zvona catering poslovni domjenak
Zvona catering
Zvona catering poslovni domjenak
Foret Noire
Blinice od brokule i crnog sezama s relishem od cikle i gambera

Bilo da su vaši uzvanici vegetarijanci, vegani ili pak više vole mesne specijalitete, imamo rješenje za sve.

Osim hrane, nudimo i opciju simpatičnih poklona za poslovne klijente, partnere ili zaposlenike u  obliku homemade keksića, nachosa, pikantnih badema, pašteta ili pralina.

Zvona catering
Zvona catering
Zvona catering
Zvona catering
Pokloni pikanteri i keksići Zvona catering

Osim ponude švedskog stola pripremit ćemo i show cooking s raznim cornerima – carving corner, cheese & wine corner, pasta & rissotto corner, BBQ corner ali i rješenje dodatne opreme poput barskih stolova i slično. Više o našoj ponudi i rezervaciji termina svog božićnog domjenka saznajte ovdje.

Ostali postovi